Zodiacul arabesc pentru femei

Astrologia araba figureaza printre cele mai prestigioase ale lumii , chiar daca nu este foarte cunoscuta publicului larg. In cazul ei , semnele zodiacale nu poarta numele unor constelatii , ci pe cele ale unor arme albe. Acestea indica atitudinea noastra innascuta cu care abordam viata , care este perceputa ca o lupta. Semnele (sau armele) sunt , in horoscopul arab , in numar de noua.
 
Sabia: 24 noiembrie-3 ianuarie
Ghioaga taraneasca: 4 ianuarie-10 februarie
Arcul: 11 februarie-19 martie
Cutitul: 20 martie-1 mai
Pumnal: 2 mai-15iunie
Sulita: 16 iunie-22 iulie
Prastia: 23 iulie-4 septembrie
Spada: 5 septembrie-14 octombrie
Buzduganul: 15 octombrie-23 noiembrie 
 
 
Sulita (16 iunie-22 iulie) – Calatoarea

Personalitate
: ea alearga , alearga peste tot! Sulita se misca fara incetare , traieste clipa si nu se gandeste decat la viitor. Intr-un cuvant , e o persoana ocupata , o persoana  care se implica in multe proiecte. Are in ea multa dragoste de daruit , pentru familie dar si pentru omenire , in general. Este foarte intuitiva , o excelenta ascultatoare si nu isi arata adevarata fire decat atunci cand are deplina incredere.
Provocarea vietii ei
: aceasta aventuriera care vrea sa descopere lumea are nevoie de cuceriri , de proiecte , cu cat mai dificile , cu atat mai bine. Se va bate pentru ideile ei pana la ultima suflare , se va implica total in luptele pe care le duce , fie ele umanitare sau politice. Are curajul de a-si asuma opiniile si este cu adevarat o femeie cu o inima de leu. Daca stie sa-si canalizeze energia si setea de actiune , atunci dorinta de a schimba lumea nu ramane doar un vis.
Visul secret
: marele ei vis este o utopie – sa construiasca o lume mai dreapta si mai buna. Ea isi asuma acest vis si va munci toata viata pentru a-l implini uneori in detrimentul vietii sale personale si a confortului sau material. 
 
Ce parere aveti? Mi se potriveste?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: